Idag levererar vi RFID-läsare, RFID-taggar och kort till bland annat kommuner,fastighetsbolag och säkerhetsföretag, men även till gym och livsmedelsindustrin. RFID-taggarna är oftast av EM - eller Mifare-typ och används som nycklar och identifikation i system för inpassage, tidredovisning, lönesystem, tvättstugebokning och "follow-me-print lösningar", ofta i kombination med RFID-läsare som vi också levererat.

rfid-taggar

 

 

 

 

RFID-Taggar finns i en mängd olika utföranden och typer, t.ex som nyckelringar eller självhäftande, men också i form av armband och klockor. Taggarna anpassas ofta efter kundens önskemål beroende på applikation, storlek, slitagekrav etc. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gärna för mer information och prover!

rfid-taggar

 

 

 

 

Våra RFID-taggar fungerar i alla system på marknaden, t.ex. Solid/Arx, RCO, Bewator, Aptus, Axema m.fl.

En RFID-tag är en bra reklambärare. Varför inte fastighetsbolagets logotyp, eller en enkel numrering?  Vi har specialiserat oss på att anpassa och personalisera (märka, gravera eller trycka) RFID-taggar och kort. Detta resulterar ofta i smarta säkerhetshöjande anpassningar till befintliga system.

Dessutom till betydligt lägre kostnad än tidigare... Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information och offert.

Färdtjänstkort Strängnäs Kommun

Strängnäs Kommun gör sina färdtjänstkort med en plastkortskrivare och våra färgade plastkort....


Läs mer

RFID till ICA Maxi

Vi har hjälpt en ICA Maxi-butik att ta fram personliga RFID-taggar för användning i både...


Läs mer

Fargo HDP5000

Fargo HDP 5000 är en plastkortskrivare för Dig med mycket höga krav på säkerhet, teknik och...


Läs mer
Tigerton Webbyrå